Піч пароконвекційна Unox XEBC06EUE1R
Пароконвекінцева піч Unox XEBC06EUE1R входить до лінійки печей для випікання BakerTop MIND.Maps™
Пароконвектомати лінії BakerTop MIND.MapsTM гарантують завжди рівномірне готування. Незалежно від умов і завантаження використання, відбій завжди максимальний. Результат — завжди інноваційний продукт, створений для роботи в хлібобулочних виробництвах і кондитерських усього світу, для операторів закритого циклу, позаяк дає повну гарантію максимальної безпеки та мінімізацію помилки. Робоча камера у всіх моделях пароконвекційних кондитерських печей UNOX виготовлена з високоякісної неіржавкої сталі. Чищення печі полегшується завдяки заокругленим кутам пекарної камери та бічним напрямним, що легко знімається.
Технічні деталі:
- Кількість рівнів — 6
- Розмір дек — 600х400 мм
- Відстань між рівнями — 80 мм
- Пароволоження — є
- Температурний режим +30...+260 °C
- Сенсорна панель керування
- Програмування до 99 програм, 9 етапів приготування
- Інжекторний вприск
- Клімат контроль (від 0 до 100%)
- Внутрішнє скло легко знімається для зручності чищення
- 4 швидкості вентилятора (2 з реверсом + 2 напівстатичних)
- Вбудований щуп
- Автоматизована система діагностики для виявлення зламання
- USB і LAN порти
- Можливість перевішування дверцят
- Освітлення камери галогеновими лампами з тривалим терміном експлуатації
- Дверний замок із високоміцного вуглепластику
- Напрямні з неіржавкої сталі (L-подібний профіль для зручного завантаження)
- Надійна конструкція, завдяки інноваційним матеріалам — конструкція має невелику вагу
Інноваційні системи
- Rotor СLEAN — система автоматичного миття.
- Venturi — вентиляція камери для різкого зниження вологості у внутрішньому об'ємі (для надання на продуктах рум'яної скоринки та вилучення пари перед відчинянням дверей для уникнення різкого викиду пари)
- Hold — функція підтримки температури
- Maxi Link — система вибудовування колон із обладнання
- Protek SAFE — система захисту та безпеки
- Система Air Maxi — система оптимізації циркуляції повітря всередині камери, завдяки високій швидкості вентиляторів гаряче повітря рівномірно розподіляється в пекарній камері, забезпечуючи рівномірне пропікання продукту на всіх деках, що містяться в печі, і в кожній точці одного листа.
- Система рівномірного готування Steam Maxi — система швидкого насичення камери парою
- Запатентована система «DRY.Maxi» слугує для витяжки вологого повітря (виведення вологості з продукту), збереження й поліпшення внутрішньої структури продукту (напр., дає змогу отримати однорідний, рівномірний м'якіш біля дрібноштучних бавовняних виробів), а також сприяє утворенню в виробів хрусткої зовнішньої поверхні
Рекомендуємо переглянути (клікніть текст):
Основні | |
---|---|
Кількість рівнів | 6 |
Номінальна споживана потужність | 9.9 кВт |
Країна виробник | Італія |
Номінальна напруга | 380 В |
Гарантійний термін | 12 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Кількість вентиляторів | 2 шт. |
Виробник | Unox |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Сфера использования | Fast-food, HoReCa, Харчова промисловість, Торгові магазини, Вулична торгівля |
Тип управління | Сенсорне |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Особливості | Підсвічування, Реверсивний вентилятор, Регульовані ніжки, Ручна подача вологості, Система автоматичної мийки, Система самодіагностики, Знімне внутрішнє скло, Таймер, Термощуп |
Габаритні розміри | |
Загальна ширина | 957 мм |
Загальна довжина | 860 мм |
Вага | 100 кг |
Загальна висота | 843 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Режими роботи | Конвекція, Конвекція+вологий пар, Конвекція+пар, Конвекція+сухе повітря, Пар |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 80 мм |
Користувацькі характеристики | |
Панель управління | Сенсорна |
Кількість рівнів / розмір | 6 / 600х400 мм |
Тип пароконвектомата | Пекарський |
- Ціна: 200 583 ₴